Dolfijn- en Walvis energie

Sinds 2004 werk ik met de helende energie van dolfijnen. Gewoon al spelend er mee begonnen tijdens het verrichten van holistische massages, daar zag ik heel mooie transformaties gebeuren. Later ook gecombineerd met natuurgeneeskundige behandelingen. Deze werkvorm is mijn specialisme geworden en beoefen ik altijd met veel plezier en dankbaarheid.

Spelende dolfijnen – Rode Zee (eigen foto)

Tijdens ontmoetingen met wilde dolfijnen in de natuur vraag ik ‘gewoon’ of ik hun helende energie mee naar Nederland mag nemen. De dolfijnenergie of -frequenties of -lichtkracht wordt opgeslagen in zuiver bronwater. Die flesjes met het ‘geprogrammeerde’ water heb ik verzameld in de Rode Zee en de Atlantische Oceaan. Deze prachtige middelen – de zogenaamde Asberg Dolfijn Energetica® – worden ook onder therapeuten gedistribueerd en de ervaring leert dat zij goed werk doen!

In 2017 hadden wij het voorrecht om met bultrug walvissen te zwemmen bij de Silver Bank in de Atlantische Oceaan 90 km ten noorden van de Dominicaanse Republiek. Samen met de bultrug walvissen mocht ik krachtige energetica initiëren (7 flesjes) en meenemen naar Nederland. Na veel wachten en voorbereiding zijn deze energetica nu gereed en in gebruik in de praktijk.

Spreekt dolfijnenergie of walvisenergie je aan, laat het dan even weten als je een afspraak maakt voor een behandeling!

Januari 2017 – ontwakende bultrug walvis – Atlantische Oceaan – Silver Bank (eigen foto)

One Reply to “Dolfijn- en Walvis energie”

Comments are closed.